Bedrijfsyoga

Yoga voor vitale en gezonde medewerkers

Yoga is een gemakkelijke en toegankelijke manier om uw medewerkers fit en gezond te houden. Want iedereen kan het. Zonder ervaring en zonder oefening. Terwijl het effect bijzonder groot is. Het verlaagt stress en verhoogt de productiviteit, concentratie en creativiteit van mensen.  

Bedrijfsyoga is absoluut niet zweverig, maar juist heel erg down to earth. Met praktische oefeningen leren mensen zich op te laden, te ontspannen en hun houding te verbeteren. 

Bedrijfsyoga verbetert de sfeer op de werkvloer: minder stress, meer productiviteit en creativiteit.

Omdat ik 15 jaar ervaring heb als organisatieadviseur weet ik veel van processen die in organisaties spelen. De yogalessen of workshops die ik geef kunnen hierop inspelen.

Workshop

Liever een losse yogasessie? U kunt ook een workshop boeken of een sessie als onderdeel van bijvoorbeeld een ‘heidag’ of inspiratiedag.

Tijdens de intake bespreken we welke vorm van yoga of workshop het best past!

Tarieven?

Ik werk niet met standaardpakketten en maak graag een offerte op maat voor u.

‘Gratis’ yoga?

Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de Werkkostenregeling (WKR)? U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kostenneutraal. U mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.