Coaching

Hervind je kracht, krijg nieuwe energie en kom in balans!

Ik breng je in contact met je eigen kracht en mogelijkheden om je leven vanuit een ander gezichtspunt te leven. Mijn ervaring is dat echte veranderingen van binnen uit starten. Dan pas veranderen ook de omstandigheden om je heen, of de dingen die je nu nog als moeilijk ervaart.

Ik help je als je:

  • wilt leren meer te leven in de flow en het moment (dat is heerlijk!)
  • anders wilt leren omgaan met jezelf, je relatie of je kinderen
  • meer rust en ontspanning wilt in je leven
  • van je hoofd meer vanuit je hart wilt leven
  • dingen nu echt anders wilt gaan aanpakken op je werk

You can t change whats going on around you until you start changing what s going on within you.

Werkwijze

Een gesprek gecombineerd met yogaoefeningen voor jou op maat of of geleide meditatie is een gouden combinatie. Naast de gesprekken die we voeren kan ik yogaoefeningen aanreiken die aanvullend zijn op het proces waar je inzit en die je thuis kunt doen. Ook kan ik je helpen door middel van geleide meditatieoefeningen. Problemen oplossen door er veel over te praten of na te denken werkt vaak niet. Weer in contact komen met je eigen kracht werkt wel. Het geeft energie, uitzicht en hoop! En brengt een echte verandering te weeg. Tijdens de intake bespreken we welke aanpak past voor jou. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor alleen gesprekken als dat je meer aanspreekt. Geen traject is hetzelfde omdat geen mens hetzelfde is.

Hoe ziet een sessie er uit?

Een sessie duurt 60 tot 75 minuten. Tijdens de intake luister ik naar jou verhaal en kijken we of je een doel hebt waar je naar toe wilt werken. Door middel van yoga en meditatieoefeningen leer je te luisteren naar je lichaam: wat speelt er? Mooi meegenomen: je raakt er heerlijk ontspannen van. Vanuit een ontspannen staat weet je vaak veel beter welke stappen je moet zetten. Ineens voel je wat de oplossing is voor een probleem of vraag waar je mee worstelt. Als je meer in contact bent met jezelf is het makkelijker om van dag tot dag keuzes te maken die je richting je doel brengen.

Afhankelijk van wat je nodig hebt, kun je kiezen uit een aantal Happy Buddha pakketten. Natuurlijk kun je altijd even contact met me opnemen. Dan bespreken we samen wat het beste bij je past of maken we een pakket op maat.

Pakketten en tarieven

Basic Buddha : Intake plus 1 sessie: 125 euro
Smiling Buddha: Intake plus 3 sessies 300 euro
Buddha Delight: Intake plus 5 sessies 400 euro

Voor zakelijke tarieven neem contact met me op.