Over Joyce

 

Happy Buddha is ontstaan vanuit mijn wens om mensen te laten delen in de tomeloze energie, rust, gezondheid en vitaliteit die je automatisch cadeau krijgt als je Dru yoga gaat beoefenen! Als yogadocent zorg ik voor plezier in de lessen, maar ook voor een dosis rust en stilte en verbinding met jezelf. Als coach ontdekken we samen wat jou nog tegenhoudt om je leven ten volle te leven! Voor bedrijven maak ik een programma op maat en zorg ik voor rust en vitaliteit in de organisatie. 

Alles draait om verbinding met jezelf

Veel mensen zijn op zoek naar verbinding en zingeving. Of hebben het gevoel dat er iets mist in hun leven. Ze zoeken een manier om dat te bereiken en gaan op zoek, vaak tevergeefs. Er zijn op dit moment veel stromingen en spiritualiteit is ‘hot’. 

Less is more

Ik geloof in eenvoud, het is veel minder ingewikkeld dan het lijkt. Als je gewoon je leven leeft en je minder laat leiden door je ‘mind’, ben je al een enorm eind!  Door de rust in ontspanning die je tijdens de yoga ervaart komt je meer in contact met de wijsheid in jezelf, je intuïtie. Zodat je zelf gaat voelen welke stappen je moet zetten en welke kant je opgaat. 

Dru yoga is de snelweg naar die plek in jezelf, die je uiteindelijk toch wel gevonden had.

 Joyce Lichteveld werkt als yogadocent, coach en organisatieadviseur. Naast de driejarige Dru yoga docentenopleiding heeft zij de postdoctorale opleiding Counselling in Context gevolgd aan de Universiteit van Utrecht en Bedrijfscommunicatie gestudeerd  in Nijmegen. Joyce is moeder van twee prachtige kinderen en woont in Ouderkerk aan de Amstel.