Vitaliteit, energie, focus en ontspanning

Bedrijfsyoga of online programma op maat?

Yoga is een gemakkelijke en toegankelijke manier om meer energie en focus op het werk te krijgen. Want iedereen kan het. Zonder ervaring en zonder oefening. Terwijl het effect bijzonder groot is. Het verlaagt stress en verhoogt de productiviteit, concentratie en creativiteit van mensen.

Met praktische oefeningen leren mensen zich op te laden, te ontspannen en hun houding te verbeteren. Klachten aan rug, nek en schouders of stress gerelateerde klachten verbeteren of kunnen voorkomen worden.

Onze docenten hebben ervaring met het geven van yogalessen bij de overheid en in het bedrijfsleven en zorgen voor een prettige ontspannen les. Ook een inspiratiemiddag of yoga als onderdeel van een bedrijfsuitje of teambuildingsdag behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsyoga verbetert de sfeer op de werkvloer: minder stress, meer productiviteit en creativiteit.

Sinds de Corona crisis zoeken steeds meer werkgevers naar een hulpmiddel voor medewerkers die thuis werken, om te kunnen ontspannen en te zorgen voor meer focus en energie en minder stress. Samen met u kunnen we een programma op maat ontwikkelen voor uw medewerkers.

 

Bedrijfsyoga in Rembrandtoren Amsterdam
Bedrijfsyoga in Rembrandtoren Amsterdam

Yoga op uw werkplek

Een professionele yogadocent komt wekelijks naar uw bedrijf, zodat medewerkers rechtstreeks vanuit de werkplek kunnen gaan ontspannen op de yogamat.

Yoga die werkt

De oefeningen zorgen voor rust in het hoofd, meer energie en verlichten klachten in nek, rug en schouders door veel zitten. Ervaring met yoga is niet nodig, iedereen kan mee doen!

Energiek weer aan het werk

Na de les voelt men zich ontspannen, de meeste mensen geven aan na de les veel meer energie te hebben en met meer plezier en focus weer aan het werk te gaan.

Een stijgende lijn

Medewerkers waarderen het enorm als er op het werk aandacht besteed wordt aan vitaliteit. Het ziekteverzuim vermindert en de sfeer in het team verbetert.

Bedrijfsyoga in Rembrandtoren Amsterdam

Danielle, Manager Consulting Firm Amsterdam

Joyce heeft bij ons op kantoor heerlijke yogalessen verzorgd. De lessen zijn altijd anders en passend bij de wensen en vaardigheden van de groep. Tijdens de les zorgt Joyce ervoor dat je je volledig focust op de bewegingen, ademhaling en je lichaam – waardoor je even helemaal ‘uit’ komt te staan en de drukte en stress van het werk naar de achtergrond verdwijnt. Na de les gaven de deelnemers consistent de feedback dat ze veel productiever waren door de yogasessie en ondanks dat ze een uur minder gewerkt hadden, toch meer hadden bereikt dan op een andere werkdag. Een aanrader!

pasfotochris

Christine Damaishjah, Inspectie SZW

Als afdeling investeren we in de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Om die reden zijn we gestart met een pilot bedrijfsyoga op het werk. Doel van de pilot was het bevorderen van de vitaliteit van onze mensen. Op kantoor zitten we veel, bewegen we weinig en zijn we veel in ons hoofd bezig. Teamleden gaven aan zich na een yogasessie energieker en fitter te voelen. Ze konden de werkdag veel beter aan; hadden meer rust in het hoofd, werkten effectiever en beleefden meer plezier in hun werk. Joyce Lichteveld is een betrokken yogadocent die veel (in) beweging brengt…Na een sessie met haar heb je een mooie start van je werkdag. Ik gun dit iedereen en kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Eva 2

Eva van de Pas, Rode Kruis Ziekenhuis

Joyce heeft voor het HR-team van het Rode Kruis Ziekenhuis een inspirerende yoga workshop verzorgd. Het is Joyce in hele korte tijd gelukt om alle teamleden mee te nemen in haar yoga beleving door vanuit ervaring en authenticiteit haar yoga skills over te brengen naar het team. Ik kan Joyce van harte aan bevelen als yoga docente en inspirator!

Oplaadsessies

Ondersteuning voor medewerkers die hulp nodig hebben bij herstel van burn out, of dit juist willen voorkomen.

woman-865021_1920

Steeds meer mensen hebben last van stress gerelateerde klachten. Ongeveer een kwart van het totaal aantal verzuimdagen houdt verband met psychische klachten, overspannenheid of burn-out, zo blijkt uit een onderzoek dat TNO heeft gehouden in 2018.

Er zijn technieken waardoor je beter om kunt gaan met spanningen en stress. Voor medewerkers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodat ze niet uitvallen, of medewerkers die uitgevallen zijn en weer terug willen komen op het werk zonder weer in dezelfde valkuil te stappen.

Vraag naar de mogelijkheden voor deze vorm van coaching.