Joyce Lichteveld

Over Happy Buddha

DE MAGIE VAN YOGA!

Ik ben Joyce Lichteveld, oprichter van Happy Buddha Yoga.

20 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga.  Ik vond het een magische vorm van bewegen die me in contact bracht met een enorme bron van energie en stilte in mezelf. In de jaren daarna waarin ik werkte in mijn eigen consultancy bedrijf en kinderen kreeg was yoga altijd een manier om te ontspannen en balans te vinden in mijn drukke leven. Ik volgde een driejarige opleiding tot yogadocent en ging les geven. Steeds meer mensen kwamen af op de yogalessen en ik kreeg ook vragen vanuit het bedrijfsleven.

Yoga geeft mensen technieken om meer balans in hun leven te krijgen. We leven in een maatschappij die vol is van hectiek en stress. Het is belangrijk om ook tijd te nemen om te ontspannen, op te laden, om ons lichaam en onze geest in balans te houden.

Hoewel je niet altijd invloed hebt op de omstandigheden in je leven of op het werk, heb je wel invloed op je eigen reactie op die omstandigheden.  Meditatie, yoga en een gezonde voeding zijn hier ondersteunend bij. Zij maken je lichaam sterker en brengen een rust teweeg waardoor je in staat bent ontspannen, gefocust en vrolijker door het leven te bewegen.  Ik vind het heerlijk om deze technieken door te geven aan mensen en te zien hoe zij er baat bij hebben en meer ontspannen door het leven gaan.

Juist in deze tijden en de wereld die op zijn kop staat, is het zo belangrijk om zelf tools te hebben die je helpen om te ontspannen en je rust te bewaren.

Ik help je graag.

 

Liefs, Joyce

lord-buddha
Happy-Buddha-goudencircel_klein